Τρίτη 21 Απριλίου 2015

13Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Β ΕΚΑΣΔΥΜ


Οδυνηρη ηττα για τον Αμυντα στο ντερμπι κορυφης με τον Φοινικα,καθως εχασε ενα ματς μεσα απο τα χερια του με 57-64,και πλεον ο τιτλος βρισκεται στα χερια των παικτων της Πτολεμαιδας.Παροτι βρεθηκε μπροστα και με 15 ποντους στα μεσα του 3ου δεκαλεπτου,η ομαδα της Πτολεμαιδας με αντεπιθεση στο τελος και σε συνδυασμο με την αστοχια του Αμυντα πηρε το ροζ φυλλο και ειναι πλεον το φαβορι για τον τιτλο.

Το παιχνιδι ξεκινησε με την ομαδα της Πτολεμαιδας να ειναι απολυτη κυριαρχος στο πρωτο πενταλεπτο και να περνει διαφορα 10 ποντων.Σε εκεινο το σημειο ο Αμυντας ξυπνησε και γυρισε το παιχνιδι με την πρωτη περιοδο να τελειωνει με 15-15.

Στον ιδιο ρυθμο και στο 2ο δεκαλεπτο,ο Αμυντας ειχε επιβαλλει πληρως τον ρυθμο του και ειχε τον απολυτο ελεγχο του αγωνα σε αμυνα και επιθεση, και εκλεισε το ημιχρονο στο +10 με 31-21.

Οπως τελειωσε το ημιχρονο ετσι αρχισε και το 2ο,με την ομαδα μας να ανεβαζει την διαφορα στους 15 ποντους στο 25ο λεπτο με 40-25.Καπου εκει ομως ολα αλλαξαν.Η ομαδα της Πτολεμαιδας με αμυνα ζωνης αποσυντονισε τελειως τον Αμυντα,πηρε τον ελεγχο του αγωνα και με σερι 6-15 εκλεισε την 3η περιοδο στο -6 με 46-40.

Στην 4η περιοδο συνεχιστηκε το ιδιο σκηνικο,με τους παικτες του Αμυντα να μην μπορουν να σκοραρουν και τους διαιτητες πολλες φορες με υπερβολικες αποφασεις να κοβουν τις επιθεσεις,και τους παικτες της Πτολεμαιδας να εκτελουν απο τα 6.75,πηραν προβαδισμα 10 ποντων,και κρατησαν μεχρι το τελος την νικη με τελικο σκορ 57-64,που τους κανει πλεον φαβορι για την ανοδο.

Επομενο παιχνιδι για τον Αμυντα στην Κοζανη με αντιπαλο το Βατερο.

Αμυντας Σκοπιας:(Δελεγκος Δ) :  Παπαχρήστος 5 ,Ζέγας 14 ,Δημητρίου , Αδάμου 6, Ιωαννίδης 8 ,Τσίγλης 10, Βοζινίδης 3, Αθανασιάδης , Σιδηρόπουλος 10 ,Πινόπουλος 1 .