Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

15Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Β ΕΚΑΣΔΥΜ



   Εύκολο ήταν το απόγευμα της Κυριακής για την ομάδα του Αμύντα Σκοπιάς, απέναντι στην ουραγό ομάδα του Περδίκα. Η φιλοξενούμενη ομάδα της Φλώρινας από το πρώτο λεπτό μπήκε στο παρκέ με άγριες διαθέσεις. Η επιθετική και σφιχτή άμυνα και η αποτελεσματικότητα στην επίθεση, φέρανε την ομάδα του Διονύση Δελέγκου να προηγείται στην 1η περίοδο με 19 πόντους. Το δεύτερο δεκάλεπτο εξελίχθηκε όπως το πρώτο. Οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τη διαφορά να ανοίγει και το φωτεινό πίνακα να γράφει το 11-48.
Στην επανάληψη ο Αμύντας χαλάρωσε ελαφρώς στην άμυνα, όχι όμως και στην επίθεση. Το rotation της Φλωρινιώτης ομάδας δεν σταμάτησε όλους τους παίκτες από το να σκοράρουν και να κλείνουν την Τρίτη περίοδο με σκορ 27-71. Η τελευταία περίοδος αν και διαδικαστική, ήταν και μια από τις παραγωγικότερες του Αμύντα αυτή τη σεζόν. Έφτασε έτσι στην πιο ευρεία νίκη του φέτος και έσπασε το φράγμα τον 100 πόντων στην επίθεση.
Η ομάδα της Φλώρινας δείχνει ότι παλεύει με πάθος όλα τα ματς και θα συνεχίσει, στους τρεις τελευταίους αγώνες που της απομένουν, (όλοι εντός έδρας) για το κυνήγι της πρωτιάς.
Τα δεκάλεπτα: 5-24, 11-48, 27-71, 46-101

Σκόρερ: Παπαχρήστος 18, Θεοφανίδης 12, Μπιδικούδης 3, Δημητρίου 11, Αδάμου 8, Ιωαννίδης 2, Φωστηρόπουλος 10, Τσιουμίτας 7,Αθανασιάδης 8, Σιδηρόπουλος 20, Πινόπουλος 2

Ευχαριστουμε τον Κωσταντινο Τσιουμιτα για το αρθρο.