Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

18H ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Β ΕΚΑΣΔΥΜ


Ευκολη επικρατηση για τον Αμυντα στην τελευταια αγωνιστικη του πρωταθληματος,απεναντι στον ΠΑΟ Κοζανης με 92-52,μια νικη που του εδωσε τον τιτλο και την ανοδο στην Α ΕΚΑΣΔΥΜ .



Γνωριζοντας οτι βρισκεται ενα βημα απο τον τελικο του στοχο,ο Αμυντας μπηκε στο γηπεδο αποφασισμενος να μην δωσει δικαωματα,απεναντι σε μια ομαδα που κερδισε στην Πτολεμαιδα και αλλαξε τα δεδομενα του πρωταθληματος.Γρηγορος ρυθμος επιθετικα κ η πιεση στην αμυνα εβαλαν τον Αμυντα σε θεση οδηγου,με το ημιχρονο να κλεινει 44-29.



Στο 2ο ημιχρονο δεν ηταν δυνατον να αλλαξει κατι,με τον Αμυντα αποφασισμενο και απελευθερομενο απο το οποιο αγχος ειχε,ανεβαζε συνεχως την διαφορα κ κλειδωσε την νικη,με το τελικο σκορ να ειναι 92-52 και την ομαδα να πανηγυριζει το πρωταθλημα και την ανοδο στην 1η κατηγορια.



16 νικες και 2 ηττες ο τελικος απολογισμος της ομαδας στο φετινο πρωταθλημα,που ειχε την 2η καλυτερη επιθεση και την 1η καλυτερη αμυνα του πρωταθληματος.



Συγχαρητηρια σε ολους τους παικτες που αγωνιστηκαν φετος,και βοηθησαν την ομαδα στο να πετυχει τον στοχος της,στον προπονητη της ομαδας Διονυση Δελεγκο που βοηθησε με την μεγαλη εμπειρια του,και στον εφορο της ομαδας Σαββα Κουγιομτζογλου,που ηταν διπλα στην ομαδα ανα πασα στιγμη και βοηθησε τα μεγιστα την φετινη χρονια.



Ολα τα μελη της ομαδας αφιερωνουν την ανοδο και το πρωταθλημα στον αδικοχαμενο αθλητη της ομαδας,Οικονομιδη Δημητρη.



Δεκαλεπτα : 19-14 , 25-15 , 25-15 , 23-9

Αμυντας Σκοπιας (Δελεγκος Δ.) Παπαχρηστος 8, Μπιδικουδης 11, Ζεγας 16 , Δημητριου 6, Αδαμου 4, Ιωαννιδης 3, Τσιγλης 12, Βοζινιδης 9, Φωστηροπουλος 2, Σιδηροπουλος 19, Πινοπουλος 2, Θεοφανιδης.