Κυριακή 17 Μαΐου 2015

17Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Β ΕΚΑΣΔΥΜ


Αλλη μια νικη για τον Αμυντα στην προτελευταια αγωνιστικη του πρωταθληματος,αυτην την φορα απεναντι στον Αρη Ατραπου με 66-88,και πλεον με νικη την τελευταια αγωνιστικη στην εδρα του κατακτα τον τιτλο και την ανοδο στην 1η κατηγορια.

Εχοντας ανεβει στην κορυφη την προηγουμενη αγωνιστικη,ο Αμυντας δεν ειχε διαθεση για δωρα και μπαινοντας δυνατα απο το πρωτο λεπτο,δεν αφησε περιθωρια στον Αρη να διεκδικησει κατι απο το παιχνιδι .

Η ομαδα του Διονυση Δελεγκου πηρε το προβαδισμα απο την αρχη του αγωνα,και παροτι ηταν αρκετα χαλαρη στην αμυνα,εβρισκε ευκολα τον δρομο για το αντιπαλο καλαθι και ανεβαζε συνεχως την διαφορα,κλεινοντας το ημιχρονο στο +18 με  31-49.

Στον ιδιο ρυθμο και στο 2ο ημιχρονο η ομαδα του Αμυντα ,διατηρουσε την διαφορα σταθερα πανω απο τους 20 ποντους,και αυτο εδωσε την δυνατοτητα στον προπονητη της ομαδας να χρησιμοποιησει ολους τους παικτες του,με το τελικο σκορ να ειναι 66-88.

Τελευταια αγωνιστικη ο Αμυντας υποδεχεται τον ΠΑΟ Κοζανης στο Δακ Φλωρινας και με νικη κατακτα το πρωταθλημα και την ανοδο στην Α Εκασδυμ.Η ομαδα καλει το φιλαθλο κοινο να στηριξει την προσπαθεια των παικτων στο τελευταιο αγωνα της χρονιας.

Δεκαλεπτα : 9-16, 31-49, 47-69, 66-88

Aμυντας Σκοπιας (Δελεγκος Δ.) : Παπαχρηστος 2 , Ζεγας 19 , Πινοπουλος 7 , Δημητριου 8 , Αδαμου 8 , Ιωαννιδης 9 , Τσιγλης 9 , Βοζινιδης 6 , Φωστηροπουλος 4 , Θεοφανιδης 2 , Σιδηροπουλος 13 , Χλωρος.